Ürün Açıklaması:
Kısa ve sağlam yapılı, bükülmelere karşı dayanıklı bir bıçak türüdür. Etleri kemiklerinden ayırırken, sinirleri ve yağları çıkartırken kullanılan bir mutfak bıçağıdır. Sap kısmı elin korunmasına yardımcı olarak, güvenli çalışma ortamı sağlar.
Bıçağın Özellikleri:
- X50CrMoV15 paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir.
- Aşınma direnci yüksektir.
- Yüksek kesim kalitesi sağlar.
Tutma Sapının Özellikleri:
- Opinel tutma saplarında en çok kullanılan ağaç türü, kayın dır.
- Sert, dayanıklı ve çalışılması kolaydır.
- Homojen bir görünüme sahiptir.
- Renk tonları açık pembe ve açık sarı arasında değişir.
- Çok sayıda küçük ve koyu renkte tire desenleri vardır.
Teknik Özellikleri:
Bıçak Uzunluğu: 13 cm
Bıçak Kalınlığı: 2.5 mm
Bıçak: X50CrMoV15 paslanmaz çelik
Sap: Kayın
Menşei: Fransa
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!