Ürün Açıklaması:
İnce, hassas ve son derece esnek bıçak yapısına sahiptir. Oyma, fileto çıkarma, deri yüzme ve balık pullarını temizleme aşamaları için kullanabileceğiniz bir bıçak modelidir. Pişmiş eti ve balığı dilimleme işlemleri içinde kullanılabilir.
Bıçağın Özellikleri:
- Sandvik paslanmaz çelik
- Sandvik 12C27 modifiyeli paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir.
- Paslanmaya/Korozyona karşı korumalıdır.
- Krom ilavesi sayesinde özel bakım gerektirmez.
- En az %0.40 karbon içerikli olduğundan dolayı, mükemmel kenar keskinliği sağlar.
- Bakımının rutin olarak yapılması, bıçağın ömrünü uzatacaktır.
Tutma Sapının Özellikleri:
- Mükemmel aşınma direnci, şok ve suya dayanıklı malzemeden üretilmiştir.
- Kavisli şekli sayesinde güvenli ve rahat tutuş sağlar.
Teknik Özellikleri:
Bıçak Uzunluğu: 18 cm
Bıçak Kalınlığı: 2 mm
Bıçak: Sandvik paslanmaz çelik
Menşei: Fransa
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!